News:

Careers
Etsimme kehittymishaluista ja tilastolliseen inversiolaskentaan perehtynyttä

TECHNOLOGY MANAGERia

Vastaat sähköiseen tomografiatekniikkaan perustuvien mittalaitteiden inversiolaskentamenetelmien kehityksestä ja testauksesta. Olet soveltuvin osin mukana myös laitteistojen kenttätesteissä sekä yleisessä sensori- ja mittaustekniikan kehityksessä. Työtehtäviisi kuuluvat myös laitteiden kenttäasennukset ja -testaukset (USA, Eurooppa, Aasia). 

Koulutuksesi on tehtävään sopiva FM/DI/FT/TkT. Sinulla on yli viiden vuoden kokemus tilastollisesta inversiolaskennasta sekä alalla käytettävistä menetelmistä. Tomografiakuvantaminen ei ole sinulle täysin vierasta ja pystyt käyttämään sekä oppimaan matemaattisia ohjelmisto- ja ohjelmointityökaluja. Olet innostunut, innovatiivinen ja tavoitteellinen sekä kykenet työskentelemään oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Sinulla on hyvä englannin suullinen ja kirjallinen kielitaito ja olet valmis matkustamaan tarvittaessa.

Työtehtävän sijainti on Kuopiossa. Odotamme vapaamuotoista palkkatoivomuksella varustetta hakemustasi ja ansioluetteloa PDF-muodossa 3.2.2017 mennessä osoitteeseen careers@rocsole.com. Laita sähköpostin aihekenttään haettavan tehtävän nimi.

Lisätietoja työtehtävästä antaa CEO Pasi Laakkonen, puh. 040 147 8797, pasi.laakkonen@rocsole.com

Rocsole Oy on innovatiivinen ja kasvava teknologiayritys, joka kehittää kuvantavia, tomografiseen teknologiaan perustuvia mittalaiteratkaisuja kansainvälisen öljyteollisuuden tarpeisiin. Olemme toimialamme edelläkävijöitä ja pääasiakaskuntamme koostuu globaaleista öljyteollisuuden suuryrityksistä. Toimistomme sijaitsevat Kuopiossa sekä Houstonissa.We are constantly looking for
experienced, ambitious and innovative

INDEPENDENT SALES REPRESENTATIVES / OIL & GAS INDUSTRY

to join our team of representatives and  strengthen Rocsole’s growth in international markets.

Job Description:
Rocsole's sales representative is a master of solution selling. The main responsibility is to initiate the sales process with potential customers for high-tech process monitoring systems within the oil & gas industry in the representative’s target area. Sales representatives receive sales, technical and marketing support from Rocsole.

Our Expectations:

  • Extensive experience, knowledge and network within the oil & gas industry in the representative’s target area
  • Excellent sales skills and strong technical skills to apply innovative technologies in complex sales situations
  • Capability to explore and understand customers’ needs, motivating them to discover benefits of innovative solutions
  • Fluent in English

We Offer:

  • Possibility to expand product portfolio with innovative and unique process monitoring systems holding extensive sales potential
  • Opportunity to succeed and develop with a fast growing company
  • Comprehensive sales, technology and marketing support
  • Competitive compensation

Interested?
Contact us via info[at]rocsole.com

More information:
Pasi Laakkonen, CEO / pasi.laakkonen[at]rocsole.comWe are happy to receive open applications.

Please send your application and CV to careers[at]rocsole.com and title your e-mail with "Open Application".